Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Website Analytics - (Webanalytics)

Oversigt

Efterhånden som virksomhederne indser den langsigtede værdi af brugen af internettet og den mobile verden, bliver deres grundlæggende behov for at måle effektiviteten af deres digitale indsats kritisk for forretningen. Selv om det er let at sige "vi skal måle effekten", er det langt sværere at bruge de digitalt indsamlede data til at konkurrere på analytics. Web Analytics bevæger sig langt ud over en simpel måling af trafikken til din hjemmeside.

Web Analytics handler om at definere brugernes adfærd, måle effektiviteten af dine reklamer, og forbedre din 'Return on Investment' (ROI). Indsamlingen af data er blot det første trin på skalaen. Fortolkningen af de indsamlede data er vigtigere, og vigtigst af alt er, imlementering af de forbedringer der skal til, for at opnå virksomhedens målsætninger. 

Effektiv analytics

  • Brug af statistikker for bedre forståelse af brugernes adfærd og aktiviteter på hjemmesiden.
  • Analyse af internet trafikken’s kilder, så vi får forståelse for, hvordan brugerne finder- og kommer ind på din hjemmeside. Vi kan præcist se hvordan folk surfer til og rundt på hjemmesiden, og får derved bedre forståelse for, hvordan vi kan optimere hjemmesiden, så du får de mest relevante besøgende og er i stand til konvertere disse besøg.
  • Måle effektiviteten af de nøgleord (Keywords) og sætninger, der bliver anvendt for at komme ind på hjemmesiden. Vi analyserer også brugernes adfærd, efter de er kommet ind på din hjemmeside.
  • konvertering og ROI tracking for, at måle hvor mange besøgende opfylder målsætningen for hjemmesiden, samt hvilke forbedringer der skal laves.
  • En dybdegående analyse af de stier de besøgende bruger til at navigere rundt på webstedet, for, at bestemme hvordan vi bedre kan kanaliserer brugere hen til dine vigtige sider.
  • Anbefalinger om yderligere indhold samt navigations ændringer der kan hjælpe til med, at opfylde virksomhedens målsætninger.

Hvad får du?

Vi leverer en klar analyse af de vigtigste målinger på din hjemmeside, herunder konverteringsfrekvens, tiden brugerne er på hjemmesiden, samlet investeringsafkast, og meget mere. Vi leverer en vejledning om handlingsrettede elementer til at forbedre effektiviteten af ​​din online markedsføring strategi.

Priser

Vores foreløbige web analytics rapporter koster fra kr. 2.500,- til kr. 15.000,- alt efter hvor stor og kompleks din hjemmeside er. Vores løbende analytiske rapporter kan udliciteres på måneds-eller kvartalsbasis, afhængig af din trafikmængde, og antallet af sider. Disse løbende rapporter starter ved kr. 2.500,- pr. periode. *Alle priser er excl. moms*