Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Reputation Management - (Online Renommé)

Er der afgørende negativ omtale på nettet af dig eller din virksomhed?

Der ikke noget mere foruroligende end, at opdage negativ omtale, negative artikler eller vurderinger af dig selv eller din virksomhed på internettet, men det absolut værste scenarie er, hvis den negative omtale kommer op som søgning nummer 1, når man søger på dit navn eller virksomhed. Få simple posteringer på diverse blogs, eller en serie af negativ online ratings af en forstyrret kunde, eller en person der vil hævne sig på dig, kan fuldstændig ødelægge dit rennomé på internettet.

Dette fænomen "Reputation Management" er måske nyt for de fleste danskere, men med vores erfaring og ekspertise indenfor dette område i Nord Amerika, ved vi, at behovet også vil komme i Danmark. Den danske internettrafik og brugen af internet vokser hurtigt, så derfor vil negativ omtale blive et voksende problem for mange danske virksomheder.

For at sige det som det er..... Det er absolut umuligt at fjerne negativ omtale af dig eller din virksomhed fra internettet, uanset hvor forurettende det end måtte være. Det eneste forsvar imod negativ omtale, er at implementere og udføre en strategi for ”Management af virksomhedens renommé”. Vi er eksperterne indenfor dette område, så hvis du oplever negativ omtale, er vi den samarbejdspartner du ønsker, at sætte på opgaven.

Goimage vil:

 • Udføre en detaljeret undersøgelse af din nuværende omtale på internettet, og anbefale strategier for, at minimere de negative resultater vi finder.
 • Vi optimerer din identitet i de sociale medier, og skaber ” kompenserende indhold”
 • Vi forbedrer din synlighed på internettet med indhold af tekst uploaded til relevante hjemmesider.
 • Vi anvender specialiseret søgemaskineoptimering for at sikre dine informationer højere ratings end det negative materiale.
 • Vi angriber aktivt det negative materiale for at nedtone relevansen af dette i søgeresultaterne.

Priser

 • Bedømmelse af dit Renommé (Reputation) og anbefalinger kr. 5.000,- (excl. moms)
  (engangsbedømmelse af din nuværende status)
 • Standard kontrakt for Reputation Management af din virksomhed kr. 15.000,- (excl. moms)
  (årlig kontakt)
 • Specifik problemløsning – Pristilbud indhentes
  Kontakt os med dit problem, og vi giver dig et konkret tilbud