Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Sociale Medier Strategi

Oversigt

Rigtig mange mennesker taler om “de Sociale Medier”, selvom det rent faktisk er de færreste der virkelig forstår fordelene ved dette fænomen. Goimage har altid været på forkant, når det gælder brugen af de sociale medier for vores klienter.

I dag kan de sociale medier faktisk have direkte indflydelse på dine søgemaskine resultater, og de kan anvendes til at udbygge et netværk af ”fans” af din virksomhed. De sociale medier kan anvendes til opretholdelse af kontakten til eksisterende klienter, og anspore dem til, at fortælle deres venner om din virksomhed. Sagt med andre ord, så er de sociale medier et fantastisk netværk, når man har ambitioner om, at udbygge sin virksomhed. Markedsføring i de sociale medier handler om, at skabe tillid, tryghed og ikke mindst respekt. Markedsføring i de sociale medier handler også om, at engagere brugerne, og det gør man selvfølgelig bedst, når virksomheden engagerer sig selv.

  • Vi fortæller dig om de forskellige sociale platforme på internettet, og hvordan du kan udnytte dem bedst muligt.
  • Vi guider dig i udviklingen af indholdet til de sociale medier, eller producerer indholdet for dig.
  • Vi administrerer dine online samfundsgrupper.

Sociale platforme

Fra Facebook, Linked In og Twitter til social bogmærkning, sørger vi for, at alle disse medier indgår i den overordnede marketingsplan. Vi ved hvordan brugen af disse platforme, giver dig store fordele, når du vil opnå succes med din virksomhed.

Go Viral

Viral markedsføring er baseret på forskellige marketingteknikker, hvor man kan udnytte de eksisterende sociale netværk man allederede har. Man opfordrer mere eller mindre folk i sit netværk til ”frivilligt”, at videresende markedsføringsbudskaber. Viral markedsføring findes i følgende medieformater: videoklip, tekstbeskeder, interaktive flash spil, billeder osv. Viral marketing er afhængig af, om brugerne er villige til, at videresende dit marketing materiale til deres venner, fordi de måske finder det cool, interessant og trendy.

Du må ikke lade dig narre… Det lyder måske smart, men per defination er “viral medie” uforudsigelig, og afhængig af en pludselig indskydelse fra brugerne, sammen med en STOR portion held. Hvis et internet firma fortæller dig, at du skal bygge din kampagne op omkring go viral, så har vi et godt råd til dig: "for hver laks der succesfuld kommer op ad floden for at gyde, er der tusinde af laks der ligger døde tilbage i vandet, som ikke nåede deres mål". Det er essensen af Viral Marketing, uden understøttelse af andre marketing metoder og strategier.

Vi kan og har opbygget succesfulde viral programmer og kampagner, MEN de er altid integreret i en langsigted strategi plan, som vil lykkes uden hensyntagen til den virale fremgangsmåde.