Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


'Pay Per Click' Reklame (PPC) – Google Annoncering

Hvad er en Pay Per Click kampagne (PPC)?

Der findes to eksisterende metoder til, at skaffe besøgende fra søgemaskinerne. Den organiske søgning, som er det naturlige resultat din hjemmeside opnår, ved hjælp af resultaterne fra den interne søgemaskineoptimering, og eksterne søgemaskineoptimering, og betalt online annoncering som sættes igang ved specifikke nøgleord. Det tager lang tid, at opbygge effektiviteten af organiske søgninger. Betalt annoncering kan være nyttigt, når man ønsker at generere traffik hurtigt, hvorimod det kræver en vis protion tålmodighed med de organiske søgeresultater, før effektiviteten af dem giver et tilfredsstillende resultat. I nogle tilfælde er det faktisk umuligt, at opretholde en toprating alene udfra organisk søgning. Et godt eksempel på et søgeord i Amerika, som er en umulig opgave hvis du ønsker en topplacering på Google, Yahoo eller Bing er ordet ”back pain”. Denne søgning er domineret af de største og bedste indenfor medicinal industrien i USA.

Pay per click branding

Vores erfaring viser, at ved korrekt brug af organisk og betalt søgning, forbedrer du dine chancer væsentlig for at få klik. Vi anbefaler ofte brugen af PPC for at brande virksomheden eller et bestemt produkt. PPC annoncering koster kun penge, når der bliver klikket på reklamen, men de kan være med til, at skabe et værdifuldt indtryk af din virksomhed overfor søgemaskinerne.

Hvilke ydelser tilbyder vi?

Vi laver en dybdegående analyse af din virksomhed og dine målsætninger, så vi har den fulde forståelse for dine specifikke krav, behov og ønsker. Herefter udvælger vi produktive nøgleord (Keywords) og udtryk, som er relevante for dit produkt, ydelse, målgruppe samt branche.  Disse nøgleord (Keywords) bliver sammenholdt med de organiske søgeresultater for, at sikre du ikke betaler for søgeord og udtryk, som du allerede ville opnå tilfredsstillende traffik med fra de organiske søgninger. Din kampagne strategi bliver selvfølgelig baseret udfra dit budget og målsætninger. Afslutningsvis klargør vi fængslende annoncer, som er designet til, at generere klik til din hjemmeside, og afpasser dem, med de relevante sider på hjemmesiden, så brugerne bliver på hjemmesiden længere. En stor fordel ved en online PPC kampagne er, at effekten kan måles helt ned til de enkelte søgeord, hvilket giver os mulighed for en meget detaljeret kampagneoptimering. Dette er noget,  som man ikke finder ved andre medier.

PPC Management Inkluderer:

  • Målsætning og objektiv vurdering.
  • Dybdegående analyse af nøgleord (Keywords). I samarbejde med jer, udvikler vi en skræddersyet og effektiv kampagne til virksomheden. Vi identificerer produktive og relevante nøgleord.
  • Vurdering af budget kontra målsætning med kampagnen.
  • Forberedelse af annoncer – Vi designer et udvalg af annoncer, som er målrettet til brugerne. Annoncerne bliver automatisk overvåget af os, for at sikre at de mest succesfulde annoncer bliver vist oftest.
  • Landings side (den side på hjemmesiden brugeren kommer ind på) – Din landingsside bliver enten udvalgt fra en eksisterende side, eller en special skrevet side, som appelerer til de brugere som klikker på annoncen.