Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Blog Design - Opret en Blog

Blogging er blevet en meget vigtig del af en komplet udviklet web marketingsstrategi. Søgemaskiner (specielt Bing) opfatter blogs som en komplet pakke af online Social Medie fænomenet, og rater derfor hjemmesiden højere som følge heraf. Fra simpel billig blog implementering til de mest komplekse CMS blog løsninger, har vi bevist vores ekspertise, når de gælder om at få mest ud af din online blog på internettet.

Vi anvender Wordpress som vores foretrukne platform til udvikling af blog implementering, pga. brugervenligheden for slutbrugeren, sammen med de mange valgfrie features og pålidelig sikkerhed.

Specialdesignede blog features

Vi udvikler skræddersyede komponenter til din blog, så den imødekommer dine specielle behov. Vi imødekommer klienternes specielle ønsker, lige fra onlineauktioner, til indlæg sendt fra mobilen. Har du idéerne finder vi løsningen hurtigt og effektivt. Til en af vores klienter, har vi udviklet en flersproget blog, som derudover tilbyder korrekt oversættelse af sprog fra hovedparten af indholdet.

af

Kontakt os nu, for en uforpligtende samtale omkring dine behov for en blog.