Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Markedsføring af din Hjemmeside

Vi tilbyder følgende ydelser for at sikre din succes på internettet

Web Analytics

Google analytik kan spore alle former for besøgende, herunder kliks fra søgemaskiner (Google, Yahoo, Bing m.fl.), Clicktracks (Omfattende rapporter vedr. hvilke sider på din hjemmesider bliver besøgt, hvilke søgeord bliver anvendt for at finde hjemmesiden osv. osv.) IIS Struktur Analyse.

Udvikling af Internationale- og flersprogede hjemmesider

Vi er eksperter indenfor internationale markeder på baggrund af kulturel viden og vores marketings ekspertise.

Undersøgelse af Keywords (Nøgleord)

Afdækning af nye muligheder og vudering af konkurrencen på markedet.

Pay-Per-Click Management (PPC)

Håndplukkede PPC kampagner for dine produkter i Google, Overture (Yahoo) og Bing. Viden omkring hvilke annoncer der genererer overskud, og derved optimere eller frasortere de gode/dårlige kampagner.

Reputation Management

Beskytte dig selv mod negativ omtale og negative links på internettet. 

Ekstern søgemaskineoptimering

Indgående links, bogmærkning, blogging og andre relaterede strategier. Alt dette har betydning for rangering af din hjemmeside på Google, Yahoo og Bing.

Intern søgemaskineoptimering

Opbygning af hjemmesiden, META tagging, konstruktionen af de enkelte sider, site mapping (kortlægning af hjemmesiden), for at imødekomme Google’s, Yahoo’s og Bing’s kriterium, for højere rangering af hjemmesiden.

Brug af Social Media

Udbygning af dit netværk i for eksempel Facebook, Twitter og LinkedIn til online markedsføring. Du kan oprette annoncer ud fra demografiske termer, som sikrer dig at annoncerne kun vises overfor brugerne i dit segment.

Web strategi, konsultation og rapportering

Være på forkant med indsigt i din hjemmeside og konkurrence situationen på markedet.

Evaluering og Analyse af hjemmesiden

Hvad betyder innovation for dig? For os betyder det, at kigge anderledes på noget end normen. Det betyder en overordnet dybere indsigt i helheden, for klarlægning af svar og anvendelse, der gør det muligt for vores klienter løbende, at fortsætte deres udvikling af marketings strategien.

Hjemmesider produceret af GoImage er blevet anerkendt for deres fortrinlighed af BBC, Yahoo Internet Lifte, Looksmart, MedExplorer and About.com. En af vores medicinal klienter’s hjemmeside, er blevet udvalgt af både BBC og Britannica Online som den bedste på nettet. Der har været en artikel om en af vores hjemmesider i Aviation Week, der anerkende hjemmesiden, for sidens Online bestillingssystem indenfor luftfartøjs industrien. Direktør for GoImage Brian Greer Sr. har holdt internationale forelæsninger om brugen af internettet indenfor medicinalindustrien, og er kendt som grundlæggeren af SpineUniverse.com, som er den førende og største hjemmeside i verden indenfor rygmarvslidelser.

Dybdegående analyser af dine behov

Udfra dine nuværende og fremtidige behov, udvikler vi en dybdegående marketings- og teknologistrategi, som møder dine behov idag, og tilbyder muligheden for udvikling i takt med, at firmaet vokser.

af