Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Hjemmesider for virksomheder

Goimage er et af de mest erfarne web udviklings firmaer, der har været på banen siden Internettet's begyndelse. Goimage’s direktør Brian Greer Sr. var en af de første drivkrafter på Internettet, og han har været aktiv siden den spæde start af internettet. Fra 1991-94 arbejdede han sammen med The Canadian Information Highway Advisory Committee, og er en af grundlæggerene for The International Electronic Picture Information Roundtable, (som han blev inviteret til).

Vi har udviklet online shopping sider med indkøbskurv og online betaling, online auktioner, online bestillingssystemer indenfor dele til flyindustrien og generel marketing indenfor en bred vifte af forskellige industrier.

Vi forstår internettet. Vi starter din hjemmeside ved, at have forståelse for dit firma. Hvordan er konkurrencesituationen? Hvad er målsætningen med din hjemmeside, og hvordan forener vi hjemmesiden med virksomhedens målsætninger.

Mange web-designere anvender standard templates. De skifter farverne..., og de udskifter billederne..., men når alt kommer til alt, er deres fremgangsmåde en ”one size” hjemmeside som de mener passer til alle. Det fungerer bare ikke i nutidens konkurenceprægede verden, hvor det er vigtigt at differentiere sig fra konkurrenterne.

Uanset hvor stor eller lille din ambition er, ser vi med friske øjne på din målsætning, og designer din hjemmeside fra bunden, så den imødekommer de krav og behov du har. Intern søgemaskineoptimering er inkluderet i prisen på alle vores hjemmesider, og er derfor ikke en ekstra udgift.

Vores webdesign opnår sammen med vores søgemaskineoptimering, placeringer som de øvereste resultater i de mest brugte søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing.

Kontakt os i dag, for en uforpligtende dialog omkring hvordan vi kan forbedre og udvikle din fremtoning på internettet.

Se nedenstående eksempler på vores arbejde: