Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Hjemmesider for privathospitaler og privatklinikker

Goimage’s direktør Brian Greer Sr. er grundlæggeren for hjemmesiden SpineUniverse.com. SpineUniverse.com rangerer som en af verdens største og travleste hjemmesider for rygmarvs relaterede lidelser. Vi har gang på gang bevist vores gode evner til, at samarbejde med læger, kirurger og deres stab, og har derfor specialiseret os indenfor dette felt.

Vi starter din hjemmeside ved at forstå din praksis. Hvad er den konkurrencemæssige situation på markedet? Hvilke type henvisninger er du interesseret i? Hvad er målet med din praksis?

Desværre er der mange web-designere indenfor dette felt, der bruger standard templates. De skifter farverne..., og de udskifter billederne..., men når alt kommer til alt, er deres fremgangsmåde en ”one size” hjemmeside som de mener passer til alle. Det fungerer bare ikke i nutidens konkurenceprægede verden, hvor det er vigtigt at differentiere sig fra konkurrenterne.

Vi designer din hjemmesiden helt fra bunden, så den imødekommer de krav og behov du har. Intern søgemaskineoptimering er inkluderet i prisen på alle vores hjemmesider, og er derfor ikke en ekstra udgift.

Vores webdesign opnår sammen med vores søgemaskineoptimering, placeringer som de øvereste resultater i de mest brugte søgemaskiner som Yahoo og Google.

Kontakt os i dag, for en uforpligtende dialog omkring hvordan vi kan forbedre og udvikle din fremtoning på internettet.

Se nedenstående eksempler på vores arbejde: