Goimage Web Services Logo

Søndervang 15
6000, Kolding
(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada

 

(+45) 2283 7532

Danmark (Dansk) Toronto Canada


Goimage Blog


— mar. 25, 2015

Googles søgemaskine opdatering

Snakken går lystigt, både i offentligheden og medierne omkring Googles store kommende opdatering den 21. april 2015, og den indflydelse den vil få på søgninger foretaget på mobile enheder. Af en eller anden mærkelig årsag, er det meste af snakken udelukkende blevet en diskussion omkring responsive design. Det minder mig om en leg fra barndommen til børnefødselsdage, hvor en voksen hvisker en hemmelighed ind i øret på en af børnene. Dette barn hvisker så hjemmeligheden videre til næste barn, indtil man er hele bordet rundt. Det sidste barn i gruppen rejser sig op, og siger hemmeligheden højt. Hemmeligheden er under vejs, altid blevet til en hel anden historie. Google hviskede på ingen måde! Ligesom i børnelegen, er en meget klar og tydelig udmeldelse fra Google blandt offentligheden og medierne, blevet til noget helt andet.


— apr. 2, 2012

Fremtiden for internettet i Danmark

Vi lever i et globalt samfund i form af World Wide Web, hvor vi alle er berørte af store ændringer i de teknologiske udviklinger og tendenser på internettet. Men den største udfordring, Danmark står over for med hensyn til fremtiden på internettet, er faktisk en intern udfordring, som er specifik for Danmark. Udfordringen er konkurrence for søgeresultater. De dage i Danmark, hvor det er forholdsvis let, at konkurrere på Internettet, er ved at være talte.


— mar. 23, 2012

Min nye sofa - Hvordan et møbelfirma mistede kursen

I slutningen af ​​2010, havde min kone og jeg en samtale omkring udskiftning af vores gamle sofa. Vi kiggede lidt på den, og kunne godt se, at den havde næsten udtjent dens værnepligt, men vi blev enige om, at det måske var bedst at vente lidt, indtil vores datter blev lidt ældre, så hun ikke ødelagde den.


— mar. 12, 2012

Googles indflydelse på din internet succes

Selvfølgelig har alle søgemaskiner en vis betydning, men på nuværende tidspunkt, er det Googles verden alene, når vi taler om, at opnå søgeresultater. Det vil være utroligt naivt, hvis vi automatisk formoder, at Google altid vil være kongen over dem alle, men for nu og i den nærmeste fremtid, er det kun Google der betyder noget. De fleste mennesker, er faktisk ikke klar over, hvilken enorm indflydelse Google har på din succes eller fiasko på internettet.